Ajánlott weboldalak

Karcolat


Virtuarium Informatika: online marketing felsőfokon!

A Virtuarium Informatikai Kft-nél profi számítástechnikai szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Linux szerver használatával olcsón lehet saját levelező szervere és biztonságos háttértára. Vállaljuk vezetékes és vezeték nélküli helyi hálózat kiépítését és wifi router biztonságos konfigurálását is.

Fő profilunk a weblapkészítés, internet marketing terv készítés és tanácsadás, valamint a kereső optimalizálás. A weboldala elkészítése előtt segítünk a weboldal fő céljának definiálásában, a tartalom, menü és funkcióik meghatározásában, mert egy jól felépített weboldallal új ügyfeleket szerez és profitot termel. Kedvező áron kínálunk domain regisztrációt és tárhely bérletet. Érdemes velünk szerződnie, mert eredményes online marketing stratégiát dolgozunk ki a cége számára,  sikeres internet marketing tervet készítünk és kereső-optimalizáljuk a weblapját. Segítünk a szövegírásban, szép képeket készítünk, és a SEO-záshoz linképítést végzünk.

Céges bemutatkozó video film készítését is vállaljuk, amibe drón felvételeket is teszünk, illetve profi fotós által készített termék és rendezvényfotókat is teszünk a videóba, ún. video slide-ot készítve.
Profi webáruház programunkkal olcsón és egyszerűen kezdheti el online értékesítését.

 


Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Van legalább egy jó ÖTLETE, saját márkás termék gyártásába kezdene, amihez megvan a SZAKÉRTELME és kellő ÖNBIZALMA, amihez belevágna egy saját vállalkozásba? Felmérte már, hogy mi kell ahhoz, hogy működjön a gyártási, vevőszerzési (marketing) és értékesítési folyamat, mekkora tőkére van szüksége, és hogyan fog működni a vállalkozása, hogy ne bukjon el néhány hónap múlva több millió befektetett forintot és a ráfordított munkát?
Tudja-e, hogy kik lesznek a vevői, piacképes-e a terméke, szolgáltatása, hány vevőt és mekkora forgalmat kell produkálnia ahhoz, hogy nyereséges legyen, és hogyan fogja megszólítani ezeket a potenciális vásárlókat?
Tudom, Ön dolgozni akar, termelni, szerelni, szolgáltatni – de higgye el, ezerszeresen megtérül egy Üzleti Terv készítésébe fektetett munka, mert akkor Ön is átlátja  pénzügyi, marketing és értékesítési folyamatot. Ezért ajánljuk, hogy keresse fel az Üzleti Terv készítéséhez segítséget nyújtó honlapunkat, amelynek útmutatásai alapján ingyen elsajátíthatja az üzleti terv elkészítésének a folyamatát. Tőlünk kész mintát, segítséget és remek ötleteket kap, hogyan tervezze meg a pénzügyeit, hogyan találja meg az optimális célpiacot, készítse el a működési, a marketing, az értékesítési és a pénzügyi tervét.
De a legjobban akkor jár, ha kiszervezi az Online marketingjét egy profi és megfizethető kisvállalkozói tanácsadónak, mint mi vagyunk, és közösen elkészítjük a vállalkozása Üzleti Tervét!

 


Linlib integrált könyvtári rendszer

Ha valóban könyvtáros és felhasználóbarát, professzionális könyvtári rendszert keres, akkor válassza a Linlib programot, mert a Virtuarium Kft által fejlesztett könyvtári rendszer után nem kell évente több tíz vagy százezer forint licencdíjat fizetnie!
A Linlib könyvtári program jellemzői:

 • könyvtári szabványoknak megfelelő dokumentum leírás,
 • HUNMARC és MOKKA import, export lehetőség,
 • 8 féle dokumentum típus kezelése: könyv, AV (film), hangzó (zene és hangoskönyv), multimédia, analitika, periodika (folyóirat), cikkek, és régi könyv,
 • könyvtári és közművelődési statisztikák készítése, nyomtatása,
 • egyedi, csoportos (gyarapodás, törlés, állománymérleg) és nemzetiségi leltárkönyvek vezetése,
 • gombnyomásra állomány-ellenőrzés és selejtezés,
 • olvasók és kölcsönzések kezelése (visszahozatal, hosszabbítás), előjegyzés, felszólítók küldése e-mailben,
 • forgalmi és egyéb statisztikák készítése,
 • egyszerű karbantartás,
 • webes keresőfelület, amit akár a könyvtár honlapjába is beépítünk,
 • kedvező ár, részletfizetési és bérleti lehetőség,
 • ingyenesen letölthető 32 bites verzió.

Linlib Integrált Könyvtári Rendszer


E-könyv katalógus

Online könyvesboltok, e-könyv kiadók és forgalmazók katalógus oldala. Ingyen letölthető magyar és angol nyelvű e-könyv gyűjtemények linktára, e-könyv kiadók és könyvesboltok linkgyűjteménye.

Ha beküldesz egy 930×320 pixel méretű szép fotót, berakjuk az oldal fejlécébe, és róla egy linket a honlapodra!

e-könyv katalógus


Könyvajánló: Laczkó Péter – Legyen tiéd az Aranycsapat!
– avagy SZEMÉLYZETKIVÁLASZTÁSI, SZEMÉLYZETKEZELÉSI ÉS MOTIVÁCIÓS ESZKÖZÖK VEZETŐKNEK


Virtuarium linktár és linkkatalógus

Ingyenes linkkatalógus, ahová egyszerűen és gyorsan regisztrálhatod a honlapjaidat. Linkkatalógusunkban azonnal elfogadásra kerülnek és megjelennek a beküldött linkek, de fenntartjuk a jogot, hogy a szabályzatot nem betartó linkajánlók által küldött weblapokat utólag értesítés nélkül töröljük. Sok kategória és alkategória között reméljük megtalálod a legrelevánsabbat, de akár új kategóriát is ajánlhatsz.

A weboldalak linkkatalógusokban történő regisztrációja növeli a honlapra mutató linkek számát, ezáltal az értékét a keresők szemében, így előrébb kerülhet a találati listákon, amivel növelheti weboldala látogatottságát!

linktár, linkkatalógus


Nyereményjáték ingyen

Szeret nyerni és van kedved játszani? Ingyenes online nyereményjáték oldalunkon mindig találsz rá lehetőséget! Csak regisztrálj, játssz és máris a Tiéd lehet álmaid nyereménye!

Van weboldalad vagy webáruházad, és szeretnéd megduplázni a látogatók / vásárlók számát? Próbáld ki a nyereményjátékunkat, csatlakozz hirdetőink közé, ajánlj fel nyereménytárgyakat, és mi több ezer címre küldjük ki a játéklehetőséget, amiben három tippelős kérdésre kell megtalálni a helyes választ!

Érdeklődj e-mailben, és hasznos tippeket adunk, hogyan legyen sikeres az online marketinged!

 


Munkaidő nyilvántartó program és beléptető rendszer

Egy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát munkaidő nyilvántartó és szabadság-nyilvántartó programot, beléptető rendszert ajánlunk a cég- és intézményvezetőknek, amellyel frappánsan megoldhatja a munkaidő nyilvántartást.

Az EMU munkaidő nyilvántartó program szolgáltatásai:

 • a munkatársak, alkalmazottak érkezéseinek, távozásainak és munkaközi szüneteinek nyilvántartása,
 • túlóra nyilvántartás, csúsztatások elszámolása túlóra ellenében,
 • napközbeni hivatalos és magán célú távozások és visszaérkezések időpontjainak és időtartamainak nyilvántartása,
 • távollétek nyilvántartása (szabadság, kiküldetés, táppénz, egyéb), és összesítése,
 • heti és havi jelenléti ív generálása, nyomtatása (mivel az érkezéseket és távozásokat a program jegyzi és összesíti, ezért az alkalmazottaknak elég a hó végén aláírni),
 • szabadságterv készítés, elektronikus szabadságkérelem, szabadság engedélyezés (akár több főnök esetén is), és nyilvántartás.

Honlapunkon ingyenesen kipróbálható webes felületű DEMO verziót ajánlunk, illetve kérésre elküldjük a rendszert használó referencia felhasználók elérhetőségét.

Elektronikus munkaidő nyilvántartó program és beléptető rendszer


Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

A Virtuarium könyvkiadó e-könyv kiadást és webáruházában e-könyv értékesítést vállal, amihez szerzőket, fordítókat, grafikusokat, fotósokat és festőművészeket keresnek, akiknek a műveiből és alkotásaiból e-könyvet vagy fotóalbumot készítenek epub és pdf formátumban, amit igen kedvező jutalék mellett forgalmaznak, miután megszerkesztették és lektorálják az e-könyvet, megtervezték és megrajzolták a borítóját és ISBN számmal is ellátták. Az e-könyv megjelenésekor könyvbemutatót szerveznek, és online is hirdetik Instagramon és Facebookon a kész kiadványt.

Webáruházukban sci-fi és fantasy könyvek, szerepjáték kártyák, antikvár, papír alapú könyvek mellett szabadon letölthető e-könyvek, zenék, grafikák, fotók, festmények és ajándékutalványok is találhatók.

Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt


Laczkó Péter versei

Mélabús költészet az elmúlásról, a szakítás fájdalmáról, amelyből megtudhatjuk, milyen az, amikor meghal Laczkó Péter költő lelkének egy darabja.


Brigifotó – esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Elkészült Brigi új esküvői fotós honlapja, amit megálmodott magának! Gyertek, nézzétek meg, mert rendszeresen tölt fel szebbnél szebb romantikus esküvői fotókat, bájos családi képeket, cuki baba, gyerek és állatfotókat.

Az esküvői fotózás iránt érdeklődő párokat hasznos információkkal és esküvői fotós csomagokkal várom. Ha tetszenek a képei, bárhonnan hívhatjátok, mert szeret utazni, és szívesen fotóz Budapest, Baja, Szekszárd, Kalocsa környékén kívül az egész ország területén, sőt még külföldön is! Folyékonyan beszél angolul, ezért még egy tengerparti vagy más festői helyszínekre szól meghívás, kirándulás, kiszervezett esküvő vagy keresztelő sem okoz gondot neki.

Nem csak az ifjú párok hívását várja, ugyanis akár a stúdiójában, akár a szabadban szívesen készít családi, gyerek, baba, glamour, vagy épp állatfotókat is. Sőt, cégeknek, intézményeknek is a rendelkezésére áll termék és rendezvényfotózással.

esküvői fotós, esküvői fotózás


Angi’s női fehérnemű divat webáruház

Vajon mire gondolsz, amikor megállsz a ruhásszekrényed előtt, és a szemeid meresztve bámulod a falatnyi cuki fehérneműid? Ó mond, te mit választanál, mikor oly nehéz a választás? Egy igazi nőnek  fontos a színek harmóniája, ezért egy szexi bugyihoz nem mindegy, melyik harisnyát vagy combfixet és melltartót próbálja fel.
Habár egy saját öltözködési stílus kialakítása mindenképp növeli az önbizalmad és támpontot ad a bugyi, melltartó és harisnya vásárlás szempontjainak a meghatározásához is, azért a divatos öltözködéshez még nem elég a jó ízlés.

Női fehérnemű üzletünkben szexi fehérneműk, bikinik, hálóingek és poppy köntösök hatalmas választékát kínáljuk, eladóink naprakész tanácsokkal szolgálnak a trendi fazonokat és a legújabb divatot illetően. Webáruházunkban mindig megújuló akciós termékeket is talál, amik remek ajándékok, meglepetések lehetnek még egy férfi számára is, ha időben megrendeli a szíve választottjának!
Kínálatunkban romantikus fehérnemű szetteket, hófehér vagy pasztell színű darabokat finom virág- vagy aprószív mintákkal is talál, de ha bátrabban akar hódítani vagy csábítani, akkor tekintse meg a szexi csipkés fehérnemű kínálatunkat.
Napjainkban a pánt nélküli felsők évek óta tartó diadalmenete véget ért, és az aszimmetrikus szabások vették át a helyüket. Válasszon aszimmetrikus a vállrészt, amiben megmutathatja a vállát.
Amikor jönnek a hűvösebb éjszakák, mindenképpen szükséged lesz egy cuki és kényelmes hálóingre!

 


Poppy köntös, poppy hálóing, poppy pizsama, poppy mamusz webáruház

Egy romantikus estének nem csak a vörösbor és a gyertyák, hanem egy érzéki poppy köntös, poppy mamusz és poppy hálóing is elengedhetetlen kelléke, mert abban az otthoni ruhában lesz igazán teljes a komfortérzeted! Szexi poppy kombinéban izgalmas lesz az éjszakád, és a poppy kispárnát sem csak a fejed alá téve alvásra használhatod. Legyen szép álmod poppy pizsamában poppy pléddel takarózva, amiket a Shiny köntös és poppy fehérnemű webáruházban vásárolhatsz meg!

Keresd akciós poppy köntös választékunkat, nézegesd webshopunkban a poppy köntös árakat, mert a legjobb vételhez még ingyenes házhozszállítási ajánlattal járulunk hozzá!

 


Shiny szexi fehérnemű webáruház

Egy szexi fehérnemű akkor éri el a hatását, amikor a kedvesed megcsodálja benne a csábító alakod. Erotikus fehérneműt úgyis a párunk kedvéért veszünk fel – majd le -, hiszen a kedvében akarunk járni, örömet akarunk okozni neki és magunknak egyaránt. Légy bátor, hidd el egy erotikus jelmez és esti szerepjáték, amely során a kedvesünk megcsodálhatja a buja idomaid, nem csak játék, hanem önbizalmat is ad a munkahelyeden és a hétköznapi viselkedésedben egyaránt.

Egy trendi exkluzív fehérnemű már első pillantásra elvarázsolja és megigézi a bámuló férfi szemeket, de a viselése jó hatással lehet a párkapcsolatra és a hölgyek önbizalmára is.

Gyere és rendelj a Shiny fehérnemű webáruház sexy fehérnemű kínálatából, s meglátod, mennyivel felszabadultabban érzed magad egy olyan exkluzív fehérnemű szettben és elegáns ruhában, amely nem csak divatos, hanem minőségi és kényelmes is! Meglátod Neked is örömet okoz majd, amikor látod a párod szemében a csillogást, a sóvárgó érzéki pillantást, amikor érzed hogy csakis Téged kíván, amint meglát egy csábos exclusive fehérneműben! Kérd meg, hogy nézze meg Veled a kínálatunkban látható bugyikat, tangákat, melltartókat, harisnyákat, combfixeket és meglátod, máris élvezni fogja a veled való vásárlást!


Creativefilm – reklámfilm stúdió

Reklámfilm stúdiónk cégbemutató PR filmek, YouTube reklámfilmek, termékbemutató videók, videoklipek  és légi filmfelvételek készítésével foglalkozik. Egy reklámfilm röviden, izgalmasan és érdekfeszítően mutatja be egy vállalkozás tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait, valamint a munkatársait.
(Cél a minél rövidebb időtartam, mert ha hosszabb egy percnél, akkor már nem nézik végig. Ezért a jó megoldás, ha minél több, rövid, ütős film készül a különböző tevékenységek és termékek bemutatására!)

Az okostelefonok elterjedésével egy vállalkozás számára a leggyorsabb és leghatékonyabb kommunikációs forma és marketing eszköz a vevők megszólításához és a cég ismeretségének növeléséhez a videofilm, mert hatékony és gyors bemutatkozási lehetőséget biztosít. Egy imázsfilm segít megismertetni ügyfeleinek a cég arculatát, bemutatja termékeit, szolgáltatásait és növelhetik vele a vállalkozás presztízsét is. Egy drónnal készült videóval látványosan, a levegőből mutathatja be cégét, telephelyét, járműparkját úgy, ahogyan ügyfelei egyébként nem láthatják.

Film készítésben járatos, kreatív csapatunk a legkorszerűbb videó technológiákkal áll az ügyfelei szolgálatára. A tökéletes effektek létrehozása érdekében vállaljuk lassított felvételek készítését, valamint rendezvények videózását full HD és 4K minőségben is.
Egy jó rendezvényfilm bemutatja a rendezvény célját, hangulatát, látványos összefoglalást ad a főbb eseményekről. Egy konferencia felvételének célja lehet annak későbbi, pl. oktatásra, továbbképzésre való felhasználása, de felhasználható egy PR film készítésénél is akár befektetők, viszonteladók és leendő partnerek számára.

reklámfilm készítés olcsón, video készítés ár, video készítés olcsón, reklámfilm készítés árA Creativefilm Video Production vállalja továbbá timelapse felvételek készítését is. Ezeken a különleges hangulatú, “felgyorsított idő” felvételeken lassú változásokat mutathatunk be látványosan, mint pl. egy építkezés, a természet, a napszakok és az időjárás változása.

A vírusvideó a gerilla marketing eszközeit használja. Tartalma érdekes, meghökkentő, humoros, szatirikus, az átlagtól mindenképpen eltérő, amely megosztásra sarkallja a nézőt.
Akik egy jól sikerült reklámfilmre nem mint reklámra, hanem mint érdekes videofilmre tekintenek, ezért is fontos, hogy a Facebookon, a Youtube-on, Twitteren és egyéb közösségi oldalakon egyaránt megtekinthető legyen.
Reklámfilm készítés árainkról honlapunkon tájékozódhat, vagy kérjen egyedi árajánlatot!


Sajnos a sci-fi írók időnként olyan tudományos blődségeket képesek írni, hogy az már fáj. Ezért ajánlok néhány tudományos oldalt.

A fizika kalandja – blog


Laczkó Péter és sokan mások: Jubileumi Tudományos Évkönyv a Líránál

Laczkó Péter – Legyen tiéd az Aranycsapat! – személyzetkiválasztási, személyzetkezelési és motivációs eszközök vezetőknek

Értékeld az oldalt!
Secured By miniOrange