Erotikus novellák

Békássy Balázs & Patrícia Rednut:

Tündér Ilona és Árgyélus királyfi esküvője / Tündérkommandó 5.

Makita:


Katonacsizmában

I. rész

Akit ma megdughatsz, ne hagyd hogy a pofátlan haverod dugja meg 🙂

Angyalbőrben ébredtem,
ma hajnalban kezemben tőrrel.
Jó kis csúzli a Kalasnyikov,
az őrmester asszonyt úgyis megkúrom.

Ki az ágyból, nyomorultak! Szemle van, újabb nap kezdődik a kaszárnyában. Programot ismertetik. Retkes burgonyából készítettek paprikást. Nem jött össze ezért kiöntötték. Viszont akkora disznóól van, el kell takarítani a hányást nap végéig vagy mehetnek másnap a díszpintyek a Halálhágóra ugrálni. Csak ők ketten voltak ilyen balfaszok az egész körletben.

Dózerolják a szart, az utcán elájul tőle Bodri kutya. Az meg így nem tudja megtoszni Manciját. Egy új nő somfordál fel és alá az iratokat víve hóna alatt a titkárság és a tábornoki iroda között. De Tímea őrmestert egész nap elnyelte a föld. Gondolná az ember, nem kapott faszt s ezért kiment a városba egy kimenő kérése keretében.
Ödön és Dani ellenőrzést kap nap végére. Szilvia őrmester néz a körmükre. Elégedett velük, le is igazolja. Gólyafos eltakarítva.
Annyi a változás, hogy reggel valóban Halálhágó jön, csak kaszárnya-kikapcsolódás keretében. Ödön eleve szókimondó és felé intézi a kérdést, legszívesebben megkúrná Szilviát és utalást tesz rá, a helyettes őrmester asszonyt kell-e megdolgozni. A mondandója végén viszont hozzá teszi, csak viccelt. Dani vissza fojtja a röhögését, ezt úgyse ússzák meg büntetés nélkül. Meg se mer szólalni. Az őrmester asszony mindkettejüknek feladatkört ad át, amit dátummal együtt percre pontosan rögzítve alá kell írniuk. Szilvia el is megy. Reggel 8kor az őrszobán kell jelentkezzenek. Pár óra és éjfél, ki vannak fulladva.
Esznek konzerv béka főzeléket. Megtárgyalják eme pár óra alatt, hogy most rögtön irány az ágy és Sorsot húznak, melyikük tudná előbb megdugni Szilviát.

Másnap reggel beérve, lejelentkezve Ödön megy alulról szagolni az ibolyát, azaz 360 fekvőtámaszra Miss Halálfej Tímea őrmesterrel, aki csak terpeszben tud közlekedni, mivel az egyik rangos tiszt úgy megkúrta, jó ha a bugyit fel tudja egymaga venni mostanában. Ezért is használja a körlet csak azon részeit, ahol lift van. Így is éppenhogy befér spárgájával a személyfelvonóba. Pár nap múlva áll majd helyre az állapot, hogy csigalépcsőn is tudjon közlekedni. 130 fekvőtámasznál pihenő.
Bontatlan állapotban az őrmester asszony részére az emeleten lévő irodából le kell hoznia kettő csomagot. Terepszínű extra szexis rendfokozattal együtt ellátott melltartó és egy golyóálló bugyi van benne krokodilok ellen. Való igaz, hogy a krokodil leszarja, mert ha akar, bele haraphat. De úgyse lesz rá sűrűn szükség. Ödön ebből csak annyit tud meg, hogy ruha darab csomag érkezett és a fekvő támaszok után számára akta tologatás vár, utána mindez fentebb leírva a ruhadarabok lehordását leszámítva kezdődik elölről.
Ruhadarab szállítása helyett András százados úrnak és Tímea őrmester asszonynak tejeskávét kell vinni cukorral, ők már habzsolják a finom Cézár salátát. És ma este tilos a baszás András s Tímea között. Hónapokra szünetet tartanak, mert a bécsi kaput le kell szűkíteni, Tímea így aludni nem tud rendesen.
A fárasztó napért cserébe az immáron tizedessé előlépett Ödönnek fantasztikusan ínycsiklandó krumplipaprikást állítanak össze. Eme zseniális parti végén borral történik a lakoma leöblítése s utána olyan történik, ami jó ideig hétpecsétes titok a kaszárnyában. A tizedes úgyis hulla fáradt, de nem akkora vad állat, mint András. Hármat dugnak az Őrmester Asszonnyal mialatt András éppen az őrposzt szélét célozza meg egy elegáns zuhanás keretében, úgy berúgott.

Dani azért mivel ő is hülye, de nem olyan pofátlan, mint Ödön. Ő a lájtosabb részét kapja a Halálhágónak. Sorba kell rendeznie néhány trógerok révén fényesre pucoltatott baka bakancsot, egészen pontosan nem mondják meg neki hányat, viszont kap reggeli- és ebédszünetet is. Aladár hadnagy pár szobával arrébb van, és ellenőriz. Nyitva van az ajtaja. Szilvi őrmester asszony megnézi, pontoz is. Feladat teljesítve. Húzza a pipákat. Fel kell még söpörnie és mosnia a munkavégzés két helyszínét. Csillog-villog minden, végül Aladár hadnagy magához hívatja. Kiváló teljesítményt nyújtott, PIHENJ van. Helyet foglalhat. Belép az őrmester asszony és egyeztet párat a hadnagy úrral az elkövetkezendő napokról, hogy remélik Tímea nevű idióta kúrógép hamarosan rendesen tud járni és akkor Ödönt kiképeztetik vele zseniális Faszkalapnak, mert kötözködő katona, közlegény mindig lesz és valakivel az ilyeneket mindig meg kell fingatni. A hadnagy úr erre még alszik egyet, az őrmester asszony nyugtázza és jelzi Daninak,hogy jöjjön. Vissza vezeti őt a körlet parancsnokság kijáratához. Még mindig meleg van, de kíváncsi, hogy ez a pihent agyú közlegény mennyire úriember. Eljátssza neki, hogy lecsúszott teljesen mind a két melltartópántja és állítsa neki Dani vissza, valamint szorosabbra. Majd ő szól, hogy mennyire. Gyorsan és gyengéden meg is csinálja. Szilvi megköszöni és ránéz. Dani veszi a lapot. Baka asszony már észre vétlenül nyitja is a mellettük lévő ajtót s csak miután beléptek, hozza a kadét tudomására, ez az Ő rezidenciája. Kávéval s rágcsálnivalóval, borral kínálja. Ezen felül akad még minőségi orosz vodka is. Nagyon finom spagetti és túrós csusza a menü. A bort választja a közlegény, mire vendég látója ad hozzá nyitót. Kellemesen elkortyolgatják. A megbízott helyettes asszony elfekszik a kurva elegáns francia ágyon. Belehelyezi kardját a papírszalvéta hüvelyébe. Könnyes búcsú, de Szilvi kéri, Dani adja rá az új melltartót, baka nénike szeretné megnézni új fehérnemű darabját, hogyan áll. Nagyon örül neki, mert jól áll és kényelmes. Jó választás volt. Búcsúzóul katonahölgy elmondja, másnap pihenő jön normál nap keretében. Később lesz majd Halálhágóhoz hasonló.

Visszatér Dani oda ahonnan a nap indult. Megtárgyalják a dolgokat Ödönnel, mert mind a kettejük mástól van elfáradva. Számukra a veszélyes vizeken című rész jön s ezúttal Krokodil Dundee fog nekik halat reggelire majd zuhanyozás közben.

Minden esetre Dani az, aki jóval kevésbé fáradt. Éjjel kilopózik helyettes őrmester asszonykához. Nem aludt még a katona hölgy. Csak ágyban volt. Bemászik hozzá félig úgy, mint Rómeó Júliához. Egy eltévedt villám bele csap a házba, fény nuku. Semmi gond. Asszonka bólint, így is jöhet. Kicsit keresgélnie kell, de csak nem gond már egy militarinak a lyukérzék. Megnézi a Holdat, nem tud mit csinálni, minimális fénynek az is elég.

Jó dugáshoz szól a nóta s ha nem csap villám eme kéróba,
az én mesém is máshogy végződött volna.

/ Vége az első résznek /

Itt a vége fuss el vége.
szaladj babám puskám hegyére!

 

II. rész

Lacólilla olajbogyói

Ödönből őrmester lett. Mindig jó lyukérzéke volt, csak ezúttal még rosszabb lyukat tömött be, mint Tímea őrmester. Ezt a sorozást még levezényelheti, utána megy vissza a balettbe ugrálni közlegénynek. Legrosszabb esetben megint alulról szagolva az ibolyát Bodri kutyát eteti Cintányérból.
Lehet érezni a víznek az illatát. Az Ördög veri a feleségét. Hol megjön a nap, hol elmegy. Ezzel van tele a hócipője Ödönnek Krokodil Dundee falván. Pont át szeretne osongatni a másik partra ha egy mód van rá Krokó nélkül, hogy megnézze, hol lehetne minél nagyobb ökörségeket cselekedni ilyen Tímeákhoz hasonlókkal. Ezzel csak az a probléma, hogy valami Fekete Róka elvakította s az egyetlen pótlapátot, ami keze ügyébe került, kiejtette kicsi kacsójából a folyam közepén és ideiglenes vakságban szenvedve az egyik ülődeszkával evez át a partra. A Krokodil csak simogatja eme faladikot, jót röhögve közben. Ezt a gyereket nem molesztálja már. Verte eleget a Sors. Passzol ugyan neki egy pótevezőt (de hogy a víz alól honnan, azt ne kérdezzétek), az viszont a túlpart legmagasabb fáján landol.
A túlparton érdekes módon kellemes időjárás fogadja. Lát egy fekete rókát, amelyikről kiderül, hogy normál vörös fajta. Csak mivel akkor kezdi visszanyerni szeme világát, Feketének látja első alkalommal.

Szilvia Őrmesterből Őrnagy lett s kacsintgat az alezredesi fokozat felé. Meg is van rá minden esélye, mert szépen teljesít az utóbbi időkben a Halálhágó körletben. Gondolatai pedig egyre inkább Dani körül keringenek.

De nézzük is Danit, hogy hogyan áll. A fentebb említett körletben található azon akadály pálya, hol a medencés víz mellett krokodil nehezíti az ifjoncokat. Dehát kell a gyakorlás. Egy mordályt egyébként már elfogyasztott. Az embereket eddig úgy gondolta, megkíméli.

Tímeát lefokozták századossá, botrányai nem szűnnek. Ahogy Andrásé sem. Lacólillában helyezik el őket. Mennye kapuja nem szűkül, Andrásnak meg ez nem probléma. Zárt osztályon kell a kadétokkal foglalkozzanak. Ez a kaszárnya döntése. Hozzá tenném, nem véletlenül.

Ödön kínkeservesen valahogyan hazaér. Dani fogadja a kaszárnyaszálláson. Szilvia Őrnagy asszony néz még utoljára a körmükre. Ödön Úr megkísérli megtapasztalni mi leledzik az Őrnagy Asszony kigombolt inge alatt fekete – fehérben.
Kíváncsiságát herénrúgás fogadja. A nyitott ablakon át a rózsa bokrosba esik. Talán estére lesz olyan állapotban, hogy kedvenc Macijával megtekinthesse az Esti mesét, miután Bubu mesét szónokol neki az Öreg Néne őzikéje könyvből. A nyelvlecke minden mélységével é Dugovics Tituszával ismételten Dani kezére jut. Szerintem ide nem szükségeltetik több kérdés illetve kérdőjel.

Dani Holdvilág és Göncölszekeres csillagfény közepette romantikázik eme estén Szilviával. Úgy döntött, kihúzza az áramból a televíziókészüléket, mert később kíván műsort nézni a kis amazonnal. Villám sincs ezúttal. Az csapjon a szerencsétlenül járt kis Ödön bödönbe, ha megkíméli.

Holdunk villáma ezúttal Tímea és András lakába csap. Oda ragasztja őket ágyikójukba. Reggelig várniuk kell a mozdulással.

Fekete Róka adja össze Daninkat és Szilviánkat. Valami olyasmit ripityeltek a szelek, hogy Viola, Éva és Bertalan nevű gyermekeik születtek.

Búcsúzik az Olvasótól a Katonacsizmák Univerzuma.

 

III. rész

Dzsuku gróf lovaglása

A kalandos úton össze és egymásba boronálódott pár miután villámcsapás keretében immáron anya és apa egy és egy kislány illetve kisfiú boldog szülei most már.

Szilvia mennye kapuja Andrástól duzzadt. Hat ifjú férfinak ad életet. Nem irígylek se Istent se gyermeket. A dáma a kezelhetőbbeket veszi magához, többivel törődjön a jobb napokat is meglátott baka.
Lefokozzák őket s áthelyezésrre kerülnek. Na most egy olyan helyre, mi meg van nevezve; de rajta nincs a térképen. Időnként hallani róluk valami pletykafélét. Bubba kocsmában issza három sarjuk az ivólét.

Nézzen rá az ördög körme a legényre,
ki takarítás helyett szemet vetett egy őrmester asszony mellére.
Kapnak egy szigetet fogolyként, ami nem nagy.
Nézőpont kérdése, nekik mi a véleményük erről.
Friss átrugdalással vannak itt.
Valami erődítményszerű üti meg fülüket,
miközben a nő gyermekért nyekereg.
Négy oldalú a dombvár,
mindnél kap is a kisasszony egy menetórát.
Azt álmodja eközben,
lány születik ha sörrel megy a menet etelközben.
Mármint ez a neve az egyik hülye köznek.
Az biztos, hogy a csaj tökönszúrja magát: ha tényleg teherbe esik.
Erre a szigetre gyereket szülni? Majd ha Wilson ülve pisil.
Hát kérem szépen, valamikor a kisujjam születésnapján születik ikertestvéri megoszlással három fiú, három lány és három lány, három fiú.
Hogy miért e hülye eredmény,
arra talán választ ad egy teremtmény fent a nap egén.
Amikor alszik, fent van és amikor lent van, szilaj lován pattog.
Nagyon szép őt valahányszor odafent masírozva nézni…! De nincsen tériszonya? Van szerencséjük összefutni e jövevénnyel.
Birtok előtt lábtörlő megemel,
alatta kulcs nem figyel.
Ez nem jött be.
Dzsuku gróf név rajzolva az agyagba bele,
ami fénycsíkkal díszeleg;
mint Walt Disney emblémája.
Lement az éjszaka, hogy jöjjön a nappal. Kapuját kongatja a harang.
Furcsa egy szokás, de egy órán belül harmadik kávéja kotyog.
Utána franciaágyához totyog.

Ő lenne az ügyeletes UHU? Éjjel fent van elbűvölően aranyos lován a környéket nyergelve, nappal fényeket rajzol plafonjába szamovár szemekkel. Iszonyat brutálisan szép a kastély! Nem nagy, mini ez. Akkor is fantörpikus. Gömbszakállú gróf úr elripityeli gyorsan, mint szép sárga gepárd áldozatát üldözve a Szaharában: Valamikor tizenkét, bocsánat 12 évvel ezelőtt ő alapította a Katonacsizmában Kaszárnyát, ahova mindenkit felvettek; ki nem a saját lábán állt. Nagyon sajnálja a történteket. 3 törvényen kívüli lánya van, akik olyan szépek; a nap és a hold is tőlük kölcsönöz fényt minden éjjel.
És a gyerekek? Ez a három hölgy hol van most? – hangzik fel a jogos kérdés a vendég pártól. A válasz: Fent a csillagokban, csak éjjel jönnek elő. Ha elő jönnek.
És a vendégpár hogyan került ide s mikor? szól a kérdés részükről gömbszakállú grófunk felé.
A hosszú történetüktől beesteledik. Aranyos manók a birtokra húzzák a rolót. Dehát legalább a három lánysarj ideléptet fakó lován.
Jól elbeszélgettek, kávéztak és boroztak. Jó ez a sziget körül ölelő vizével együtt. Valami szexi sellők burjánzanak 40 hegydomb közül gyönyörű virággal hajukban.
A gróf megindul szürkésszürke lován újabb útjára a csillagokba és visszanéz előtte, pedig kezében a gyeplő.:” Nincs kedved egy fiút szülni talán nekem? A nő elhagyott a fenébe, amikor látta: a rendszerből rendszertelenség lett. Másik kaszárnya alapulhatna.”
Vendégpáros összenéz, a kurva lány égre pislant, majd Dzsuku grófra néz. Az meg gyiát adva a lónak felé intézi feleletét: “Vízben szeretem és bíborzöld hajnalon.”
Integetnek neki mielőtt hazaindulnak, elegáns porfelhő koszolja ég felé a grófi utat. Szökőnap lehet? Megérkeznek az Dzsuku leányai a kicsi palotába. El kell mosogatni azt, amit apa hagyott hátra.

 

IV. Rész

VámVidék

A LacóLilla kaszárnyát bezárják, élére Dzsuku gróf kerül. Fel szeretné virágoztatni a valaha jobb napokat is látott olajbogyó kiképző helyet. Az egerekkel gyűlik meg a baja főként. Egyik lyukból a másikba vándorolnak. Így nem lehet katonákat fogadni ide. Távollétében rezidenciáját két lánya gondozza.

Alkalmazott kopog az irodaajtón, hogy takarító munkatárs érkezett és utolsó látogatást szeretne biztosítani az egereknek.

“Hát vezesse be!”

“Uram, Magas Lepke Zoltán nulla – nulla – hetes személyi számmal jelentkezem. Már hozz is láttam a takarításhoz. Na most az egyik éjjel elszellentettem magam. Égi kísérőnknről az vissza pattant. Attól a rágcsálók eszméletüket vesztették. Éppen most kívántam össze szedni őket, mielőtt magukhoz térnek.”
– “Kiváló, Mélesz úr!”
– “Magas!”
– “Jajj, elnézést. Magas!”
– “És még valami, gróf uram.”
– “Igen, parancsoljon. Hallgatom jelentését.”
– “Elvileg innen mindenkit elküldtek. Én egyvalakivel mégis találkoztam.”
– “Ki volt az, Zoltán?”
– “Nem tudom, uram. Biztos, valami barom. Egy Vad Senki volt pizsamában nappal. Azt állította, itt felejtett valamit. Egy kis apró furgonnal érkezett. Éppen néztem is, arra a kamionnyi helyre mi okozza neki beállásban a nehézséget?
Akkor megtalálta a holmijait, na most annak a felét elégettem. Tudja, Dzsuku gróf úr: olyan áporodottak voltak. Azt ember fel nem húzza már. Mondtam is magamban: Nyugodtan nézem végig az ruhák elfüstölését, amíg ő másnap felidegesíti magát rajta; hova tűntek a bűzmellények.
Beszállt a furgonjába. Fejfájásra panaszkodott. Még kérdezte is tőlem: Nem rúgnám – e le a nyaka tetejéről, hogy elrepüljön jó messzire? Akkor szeretett volna az egyik itten elhunyt közlegénynek gyertyát gyújtani. Lebeszéltem róla. Érdeklődik felém, hogy miért. Hát éppen feltámadt a szél. Azért Én elhelyezem neki, meg is gyújtom a kegyeleti helyen. Ebben maradtam vele.
Már ment is tovább.
Most megyek egereimhez, Dzsuku főnök úr. Más nincsen.”

“Köszönöm szépen, Lepke Zoltán. A volt takarítónőnkkel nem találkozott? Panasz volt rá s menesztenem kellett.”

“Valami lyukról panaszkodott folyton, azokat én rendre betömtem. Eztán valamiért rendszeresen vidám volt, leült egy lócára és engem nézett. Fogta a cókmókját még, hogy majd tőlem búcsúzva átadhassa a terepet. Mégegyszer belépett a nyári táboromba, hogy azután tág barlanggal másik állás után nézzen. Valami András katonatiszt töltögette itt őt korábban állítólag.”

Miután Lepke Zoltán lelécel, Dzsuku grófnál telefon csörög. Az inas maradhat bent a beszélgetés alatt. Biztosan jó híreket hall az kagylóból, mert igenel, mosolyog és nem tart tovább az egész pár percnél. Utána a szolgát már kiküldi, mert privát téma jön. Az inas annyit hall meg halványan ajtón túlról: lehet takarító kolléganőt kap Lepke Zoltán. Csak ne az előzőt vissza, mert akkor gumihegyeket is lehet majd takarítani.

“Vadócz Lilla, alezredes. Üdvözlöm önöket. Pakoljanak le ebben a szép palota küllemű és felszereltségű vám vidék kirendeltségen.
Egy romlott szörp, meg rágott piláf hús. Elnézést, szabadnapos a cseléd. Csak tegnap helyeztek ide. A cseléd végbélgyulladást kapott, de amit csak lehetett: csinált eddig. Máris kidobom itt ezeket. Ez egy elhagyatott raktár volt. Hallgatom önöket.”

“Huszárik Terézia kincseskádár. Szolgálatra jelentkezik. Jól bánik a férfiakkal és fekete gólyákkal.”

“Here Károly. Korábban kamaraőr voltam, tehát jó a seggem. Remélem, sok hasznomat veszi majd itten alezredes asszony.”

“Valaga Gábor. Szike specialista. Ha bárki önre támadna, falevél sem rezzen; Máris itt vagyok.”

“Csillagos Ibolya. Díszítő, herétlenítő0 és hímző mester. Bárkit kidekorálok, aki Lilla asszonnyal erőszakoskodik.”

“Kobold Kelemen, alagútásó mester. Hallottam, hogy errefelé bevándorlók is előfordulnak. menekülés esetén nagy hasznomat veszi, szépséges asszonyom.”

“Köszönöm szépen! 🙂 És akkor halljam a Te, mint utolsó jelentkező személy bemutatkozását is. Milyen ajánlóleveled van, fényességes lány?”

“Ángya Dóra ügyintéző és közösülő szakértő. Azonnal kiszúrom ezenkívül még a hamis pénzérmét és bankjegyet is.
Ezen készségeimet tudom itt kamatoztatni, Lilla asszony? Vagy inkább menjek haza?”

“Dehogy kell hazamenni 🙂 Mindannyian értéket képeztek itt. Pihenj! mindenkinek. Írom az adataitokat. Még jó, hogy bekészültem tollakkal. Egy tucat van itt, de nincs olyan, amelyik folyamatosan fogna. Ez a nem fogó tollak kaszárnyája.
Jó. Itt egy jelöletlen, gazdátlan boríték. Egymillió dollár van ráírva. Megnézem, mi van benne, mert valami feszíti. Gyorsan számolok szerencsére, ha tényleg anyagit rejt.
Ez az! Annyi értéknyi készpénz, ami a tárolóeszközön jelezve van. Kölcsönvesszük, nem érdekel. Ide be a széfbe. Úgyis kevés a készpénz erre a programra. Nem kell tudnia senkinek.
A trezort már elszállíttattam. Hiába volt biztonságos, mint egy tank. Valami Rebeka Beletörte a kulcsát. Utána az egyik árkot megvizsgálta egy vándor úrral, szifiliszt kapott. Elvitte a mentő, azóta nem láttam.”

Ángya Dóra lép ki egy pillanatra, mert jármű érkezik. Feszteleníthető fegyvereket hozott. Segédkeznek kipakolni a kadétok. Ezután kicsi terepszemlét tartanak a fiatalok, mert LIlla alezredes asszony nemrégen felszarvazott vőlegénye a jármű sofőrje és mielőtt a jugók szláviájába vissza vezetne utánpótlás szállítmányért Vadócz őrlány felajánlja neki a testét.
Visszajöhetnek vámőr és strázsajelölt újdonsült barátaink.

Éjjel 1 óra 47 perc van.
Az alezredes asszony osztja a hajlék kulcsokat. Előrebocsájtja, vékonyak a falak. Kufirc Gyuszival óvatosan ha valakinek arra szottyan kedve. Meg lesznek majd vastagítva, renoválva.

“Lilla, alezredes asszony.”

“Igen, Terézia?”

“Egy férfi holttestre bukkantunk idefelé jövet az árokban. Nézze meg. lefényképeztem. Valószínű, halálra itta magát.”

“Na, hadd nézzem.
Úristen, ez a volt férjem.
Köszönöm, hogy jeleztétek nekem. Az egy állat volt. Mindenkit kinyírt, aki az útjába került. Beleértve a vámőröket és azok családját is. Vigyázhattatok volna rendesen, faszikáim és csajszikáim.
Máris értesítem, hívom Szeles Péter dandártábornok urat.
Jöjjenek a flótásért egy autóval. Küldjenek valakit.”

“Lilla alezredes asszony. Ez a sötét furgon miért halad ilyen lassan? Mindjárt bevilágítja éles reflektorával ezt a szállást. Közeledik. Vagy ismeri ezt az autót?” – érdeklődik Gábor.

Az alezredes asszony kinéz a kukkantón.
“Ja, ő a kertészünk. Még éjjel is ellenőrzi a növényzetet, virágokat. Van, hogy megáll és meg is szimatolja őket. Cserébe viszont nagyon kellemes errefelé a levegő. Tapasztalni fogjátok.”

Az éjszaka gyönyörű. Nyugovóra tér a csapat. Feljönnek a csillagok. Károly és Ibolya pirkadat előtt kiténferegnek gyönyörködni bennük, aztán újabb alvás előtt megvizsgálják a rétet, amin állnak.
“A vékony falak miatt, ugye Károly?”
“Igen, Ibolya. Hagyjuk aludni a többieket és Lilla asszonyt is. Szépek a csillagok? Majd a napfelkeltét is megnézzük.”

Visszatérnek a lakosztályra
“Károly, nézd csak!”
“Igen, látom Ibolya. Az elkövetkezendő hetek napirendje. Jó, mi? 🙂 Bérleti díjat a börtönnek.
Ez itt mi? Tejhőben méri valaki a litert?”

Megreggeledik, de Terézia és Gábor ágya üres.
Lillával egy lépcsőhöz megy a csapat. Tetején egy ajtó. Itt nincsen pihenő. A nyílászáró csukva, de nem zárva.
Elmosolyodik az Vadócz asszony és a többiekre néz.
Nem gondolta, hogy ezt felfedezik. Akkor is, ha az asztalon volt a kulcs.
Onnan semmi sem hallatszik le. Egy szál dívány van ott fent a padláson.
Ő oda még nem ment fel, de tud róla.

Lillával kimennek a szép, illatos fűbe pár percre. Köszönteni a hajnalt. Elfogyasztanak egy rágógumit. Az alezredes asszony elneveti magát: Jó reggelt kívánok, Vám Vidék! 🙂

Értékeld az oldalt!
Secured By miniOrange