Patrícia Rednut – szövegírás szenvedéllyel!

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Író vagyok, mégpedig elsősorban marketing szövegíró. Szívesen írok neked:

  • SEO szöveget és PR cikket,
  • Hírlevelet,
  • Blogot,
  • Weboldal tartalmat,
  • Termékleírásokat.

Ha nehezen megy a szórólapod, honlapod, webáruházad, blogod szövegeinek megírása, ha unod a sablon SEO vagy termékleírás szövegeket, nincs időd/energiád posztokat írni és jól jönne egy kis segítség, keress bizalommal, és

bízd rám a szövegírást!

Mert a szövegírás sok szempontból művészet.

Kedvenceim a Tündér Ilona történetek. Mesébe, fantasy novellába ágyazott izgalmas sztorik, amelyekben a szereplők izgalmas kalandok közepette végzik el a termékek bemutatását, reklámozását. Ezeket a történeteket tényleg elolvassák és nem csak a kereső-motorok számára íródnak.

Mese, horror, sci-fi, fantasy, kaland, western, romantikus, pajzán és humoros stílusban megírom a céged, terméked, szolgáltatásod történetét.

Szeretnéd, ha weboldaladon hasznos szöveges tartalmakkal találkozna a látogató?

Vállalom keresőoptimalizált szöveges tartalmak írását az általad megadott témakörben.

A jól megírt szöveg előnyei:

  • nagyobb látogatottság,
  • kevesebb reklámköltség,
  • nagyobb tartalom olvasottsági arány.
Annak érdekében, hogy a kínált terméket vagy szolgáltatást minél többekkel sikerülhessen megismertetni, nélkülözhetetlen az online jelenlét. Sokan abba a hibába esnek, hogy a weboldal elkészülte után nem, vagy alig “babusgatják”, frissítik annak tartalmát, pedig tény, hogy ezen az értékesítés eredményessége is múlhat.
A sikeres üzleti blogolás kulcsa, ha csak értékes és minőségi információt osztasz meg a látogatóiddal, ezzel bizonyítva szakértelmed, hozzáértésed.

Hogyan segíti a szövegírás az értékesítést?

Korántsem mindegy, hogy mennyi információhoz juthatnak az olvasók, és valójában mennyire hasznosak számukra az üzleti weboldalon megtalálható szövegek. A semmitmondó szövegek helyett a téma részleteit is taglaló blogbejegyzések örvendenek nagy népszerűségnek a világhálón. Ezek ahhoz is hozzásegíthetik a vállalkozásod weboldalát, hogy a Goolge rangsorolásában előkelő helyet foglaljon el a keresőben, de a legfontosabb, hogy az olvasóid megtudhatják vállalkozásodról, hogy hozzáértő, hiteles és nagyon is versenyképes.
A marketing, a tartalom előállítás és a közösségi oldalak használata időigényes.  Én segítek abban, hogy arra tudj összpontosítani amihez igazán értesz. A hétköznapi teendők, és a vállalkozással való elfoglaltságok mellett sokan nem tudnak időt szakítani arra, hogy a weboldalon megjelenő tartalmakra is figyeljenek. Ilyenkor jön jól a profi segítség!

Szövegírás árak

Alap csomag Prémium csomag Extra csomag
5 darab 3000 karakteres cikk 9 darab 3000 karakteres cikk
+1 db 12.000 karakteres tündérkommandós novella **
8 darab 3000 karakteres cikk
+2 db 15.000 karakteres tündérkommandós novella **
Google SEO barát tartalom /
optimális kulcsszó használat
Google SEO barát tartalom /
optimális kulcsszó használat
Google SEO barát tartalom /
optimális kulcsszó használat
Releváns tartalom Releváns tartalom Releváns tartalom
Cikkenként 1 darab szabadon felhasználható kép Cikkenként 1 darab szabadon felhasználható kép Cikkenként 1 darab szabadon felhasználható kép
Kulcsszóelemzés (a leglátogatottabb és legjövedelmezőbb kulcsszavak felkutatása)
Linképítés (a 10 darab blogbejegyzés linképítése),
Facebook és Instagram megosztás a saját közösségi oldalainkon
Ára 30.000,-Ft* Ára 55.000,-Ft* Ára 90.000,-Ft*

*: Alanyi adó mentes számlát adunk.
**: Tapasztalatom alapján egy hosszú, 10.000 karakteresnél hosszabb történet sokkal, többszörösen hatékonyabb, mint egy rövid leírás. Egy sima link éppen ezért szinte már semmit nem ér a Google szemében.

Rendeld meg itt, vagy kérj további információt!

Karakter alapú árazás

Ha nem tetszik egyik csomagajánlatunk sem, vagy egyéni igényeid vannak, akkor ajánljuk a leírt szöveg hossza alapján történő árazást.

Az eddigi tapasztalataim alapján az ügyfeleim többsége a leírt szavak számával mérné a szöveg hosszát, ez az elszámolási mód azonban szerintem nem korrekt, mivel a szavak különböző hosszúak.

Ezért a szövegírás árának legkorrektebb meghatározási módja az, hogy ha a leütéseket számoljuk. De mivel minden cikk különböző hosszú lesz, és előre nem lehet megmondani a pontos karakterszámot, ezért az elszámolást úgy oldottuk meg, hogy a megrendelő csak a megrendelt leütésszámot fizeti ki. Így nem fordulhat elő, hogy kevesebbet kap, mint amit fizetett.

Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy amikor az ügyféllel leegyeztetjük, hogy kér, mondjuk 5 darab cikket a blogjára, cikkenként 3000 leütéssel, akkor mi kiszámoljuk, hogy ez neki 5*3000*2 forintjába fog kerülni, vagyis pontosan 30.000,- forintba.

Ahogy elkezdem írni a cikkeket, már állítom is ki a számlát, és küldöm az ügyfélnek elektronikusan: így mire az átutalás megtörténik, addigra már én készen is vagyok a cikkekkel. Igen, napokon belül. Nem heteken keresztül tart, nem hónapokon keresztül, hanem mindössze néhány napig.

Amint megérkezik az összeg, küldöm az 5 cikket a megrendelőnek, amik garantáltan legalább 5*3000 leütést fognak tartalmazni, de általában inkább 100-150 leütéssel többet cikkenként, mert átlagban ennyi plusz kell ahhoz, hogy kerek legyen a mondanivaló, és meglegyen a gondolati íve a történetnek.

Ezért ügyfeleink mindig egy kicsit többet kapnak a pénzükért, és soha sem kevesebbet :).

Rendeld meg itt, vagy kérj további információt!

 

Értékeld az oldalt!
Secured By miniOrange