Tündérkommandó és a tűzelementál

Tündérkommandó 2.

2014. március 18
A Krím félsziget Oroszországhoz csatlakozik.

2015. január 22: Az Ukrajnai Egység napja – nemzeti ünnep
Összeül az Ukrán Védelmi Erők Főparancsnoksága. Az elnök javaslatot tesz Putyin, orosz elnök likvidálására. A védelmi és mágiaügyi miniszter okkult módszerek bevetését javasolja, amit egyhangúlag elfogadnak.

2018. okt. 9
8 ezer tonnás lőszerraktár robban fel Ukrajnában. Tettes nincs, áldozatok vannak. Márpedig ha nincs tettes, nincsen bűntény sem! Ezt később fel kívánták használni, de kinek állt érdekében a megsemmisítésük? Hát ha az orosz titkos szolgálat, a KGB nem jár utána, a sivatag fehér homálya borul rá negyven évig.

Helyszín: Ukrán Védelmi Parancsnokság

Elnök: Jelentést kérek!

Védelmi és mágiaügyi miniszter (VM): – Uram, megállapítható, hogy az okkult erők bevetése során katasztrófa történt. A megidézett démon helyett egy tűzelementál jelent meg, ami azonnal felgyújtotta a környezetét. Így hiába volt a gondosan felrajzolt mágikus kör és pentagramma, az egész épület leégett. Az idegen entitás pedig elszabadult. Ha javasolhatom, a démon közeg igénybe vételét mellőzzük, mert azok szándékai kétségbe vehetők. Annyi kockázatot az egész tervezet nem ér meg, uram. Természetesen Öné a döntés.

A médiumaink valószínűleg halottak. A tűzelementálra nem hatnak a fegyvereink, ami nagy sebességgel Icsnya felé vette az irányt. Ott behatolt a lőszerraktár épületébe, ami felrobbant.
A robbanás után a sűrű füst miatt elvesztettük a nyomát.

Elnök: Ezért maga a felelős! Mielőtt leváltanám, találja meg a nyavalyást!!! Az egészet pedig az oroszokra kell kenni! Nem gondolt arra, hogy esetleg a médiumaink felderítésére egy kisebb csapat álljon fel? Szerezzen bizonyosságot!

VM: Igen, uram!

Elnök: Most meg mit csinál?

VM: – Csak nézem, nekem is kiterítették – e már a nylont? (Egy előző, eredmény nélkül járt minisztert már kifacsartak pár hete)

*        *         *

A tündérpalotában

Tündér Enikő: Úrnőm, vészhelyzet állt elő, a Földön megidéztek egy tűzelementált, ami elszabadult. Máris jelentős veszélyt okozott. Több ember meghalt. Jelenleg Csernobilba tart, ahol a volt atomerőmű pajzsát megbontva elszabadíthatja a radioaktív sugárzást.

Tündér Ilona: Ezt meg kell állítanunk! Készüljetek! A Ti feladatotok lesz visszaküldeni az alsóbb létsíkra a démont.
Felszerelés: alulra vegyetek origami bikinit, mert szükség lesz a varázserejére! Szexi maszk is kell, és a szokásos íj, tőr, fokos hármas mellé ostorra is szükség lesz. A tőrt és az ostort a harisnyakötőbe tehetitek.
A táltostól maximális mágia védelmet kérjetek magatoknak és a lovaitoknak is!

Először az ezeréves Szent Szófia Székesegyházba menjetek, vegyetek magatokhoz fejenként hét liter szenteltvizet!

Tündér Enikő a Tündérkommandónak

– Az elszabadult tűzelementál ellen a fegyvereink hatástalanok, csak szenteltvízzel és mágiával állítható meg.
A feladat: 3-szor kell körbetáncolnunk az origami bikininkben, attól ledermed. Mindenki leönti a magával viendő szenteltvízzel, utána még hétszer táncoljuk körbe elénekelve a varázséneket, amivel visszaküldjük a démoni létsíkra.
Fontos, hogy mindenkin a szexi piros origami bikini legyen! Használjatok bodza vagy szilfa tündér varázslatot. A kökény gyenge és kevesebb varázserővel bír. A sárkányszív varázslat szintén jó!

Indulás!

*                  *                 *

Szent Szófia Székesegyház

Két férfi tündér figyeli a tündérkommandós lányokat, amíg azok megtöltik spriccelőiket szenteltvízzel.

– Látod azt a Szexi Origami bikinis tünde csajszit? Szerelmi bájitalt akar beadni neked, hogy csak vele harcolj a gonosz démon ellen visszaszorítva a tűzelementált az alvilágba, ahonnét jött.
– Jó, rendben. És mikor keverné azt nekem?
Becsettint neki szó szerint az orra elé a szexi origamiban lévő tündér: – Hé! csak azért hajt rád, mert azt hiszi, te vagy a kiválasztott tündér harcos.
– Jól hiszi, én vagyok az!

Ekkor a szexi tündér csaj hírlap újsággal kobakon tockolja a számára szimpatikus tünde férfit, térjen észhez. És igyekezzen a belbecsre is ügyelni a külcsín mellett.

*              *                 *

VP (védelmi parancsnokság)

Riadóztassák a légierőt! Találják meg és kövessék nyomon a mozgását!
És találják ki, hogyan lehet elpusztítani!
Úgy látom mágikus erősítésre van szükség. Azonnal hívják fel a Koponya és Csontok Társaság vezetőjét és kérjenek tőlük egy médiumot!

Este 11 óra
A Különleges Műveleti Erők első százada felsorakozott. Három T72-es páncélos, és három PSZH teljes személyzettel. A század különleges tagja Irine Savchuk boszorkány, aki az éjfélt várja. Akkor a legerősebb a mágiája, hogy védő varázslatokat helyezzen a járművekre. Lassan vetkőzni kezd, majd egy tűzpiros origami bikinit vesz fel, az adja a legerősebb védelmet a mágikus tűz ellen.

Pontban helyi idő szerint éjfélkor kezd el kántálni, és sorban, alaposan befújja egy kézi permetezővel a harckocsik és csapatszállítók minden egyes négyzetcentiméterét a varázsfőzetével.

Majd gyorsan a kondérjához siet, és egy újabb adag fűzet elkészítésébe kezd.
– Én megtettem, ami tőlem telik, de nem tudom, ez mire lesz elég. – mondja a századparancsnoknak. Ezzel a tíz liter eszencia talán kiolthatják a tűzelementál erejét, és megsemmisíthetik vagy visszaűzhetik az alvilágba. A tűzfegyvereiket felejtsék el, azzal csak energiát adnak neki. Le kell hűteni, minél hidegebbre! Megfagyasztani! Ennek a módját találják ki!

– Elnök Úr, Heinrich Harriman a vonalban a koponyáktól!

– Mr. Harriman, azonnal szükségünk van egy médiumra! Sajnos történt egy kisebb baleset melynek során elszabadult egy tűzelementál. Kérem segítsenek megtalálni és megszabadulni tőle!

– Értem és a hírekben láttam a maguk kisebb balesetét. Hamarosan jelentkezem! – és letette.

– Ba…a meg! Mit képzel ez? Hívja újra!

– Uram, nem veszik fel!

Egy óra múlva az elnök már rekedtre üvöltözte magát. Két MIG és öt helikopter kereste a túlvilági lényt, de még mindig nem akadtak a nyomára.
– Uram, üzenet érkezett Mr. Harrimantől! Egy koordináta és egy irány.
Egy pillanatra teljes csend lett a teremben.
– Csernobilba tart. – állapította meg a vezérkari főnök. Meg kell állítanunk!
– A különleges erők azonnal induljanak! Utol kell érni és megállítani, mielőtt elérné a szarkofágot!
A Dnyeper előtt már nem tudjuk feltartóztatni, úgyhogy a Pripjaty folyónál, a csernobili hídnál lesz a harcálláspont!

*               *                  *

2018. okt. 10.

Csernobil, híd a Pripjaty folyó partján

Megérkeztek a csernobili tűzoltók is, nekik ez csak egy újabb, sokadik gyakorlatnak tűnt. A boszorkány a tűzoltóautókon is elvégezte a varázslatait.
– Uram, feltűnt a célpont!
– Tűzparancsra az összes tűzoltóautó kezdjen el Minusol folyadékot fecskendezni a célpontra! Tűz!
– Kommandósok, kézi halonnal oltókat is bevetni! Boszorkány, kezdje el amit el akar kezdeni! Kommandósok, segítsenek neki!
– Uram, a tűzelementál még mindig közeledik! Lelassult, de közeledik!

Nem csak közeledett, de a karjaiból tűzlabdacsokat lövellt az emberekre és gépeikre. Bár mindenki tűzálló ruhát viselt, akit eltalált, azonnal elporladt.
Káromkodások sorozata… Ez a ruha, se a boszorkányfőzet szart se ér… !
– Mit csináljunk?
– Uram, a tűzelementál mögött hét lovas jelent meg! Hét fehér ruhás nő! Lőjünk?
A parancsnok ijedten forgatta a szemét. Hét gyönyörű, fiatal fehér ruhás nő lovon…
– Állj! Álljanak meg! – kiáltotta nekik.

Azok valamilyen idegen nyelven válaszoltak, majd egyszerre vetették le a fehér ruháikat, testüket csak egy szexi bikini fedte, a fejükön, a hajukban pedig virágkoszorú volt. Majd gyönyörű hangon énekelve háromszor körbelovagolták a tűzelementált és közben vízzel permetezték. Ez szemmel láthatóan hatott: a démoni lény egyre kisebb és hidegebb lett, hörgő, üvöltő hangot adva ki magából. Majd ledermedt.
Ekkor a lányok leugráltak a lovaikról, kézen fogták egymást, csábos körtáncba kezdtek és különös dallamos nyelvükön énekelni kezdtek.

A kommandósok és tűzoltók csak bámultak és a csodálkozástól mozdulni sem tudtak.
Hétszer táncolták körbe a lényt, minden körben újabb permet vizet szórtak rá, a végén egy kurjantással fejezték be, mire a lény pukk… eltűnt.
A lányok magukra kapták fehér ruháikat eltakarva gyönyörű testüket, felpattantak lovaikra, majd az úton vágtatva forgószél kapta el és emelte a magasba őket egészen a felhőkig, ahol eltűntek az emberek szemei elől.
A parancsnok a tűzelementál hűlt helyére sietett meggyőződni róla, hogy valóban eltűnt.

– Azt hiszem gondban leszek a jelentéssel. – vakarta meg a fejét a kommandósok parancsnoka.

Értékeld az oldalt!
Secured By miniOrange