Tündér Ilona ellopott tangája

Tündérkommandó 1.

Miután Árgyélus királyfi megmentette Tündér Ilonát a gonosz varázslattól, feleségül vette, és boldogan éltek… Egyik reggel, miután felébredtek, Tündér Ilona ijedten vette észre, hogy eltűnt a bugyija, a harisnyája és a melltartója is.

– Árgyélus, nézd! Hiányzik a szexi fehérneműm! Valaki járt a palotában és ellopta a csipkés bugyellárisomat! Ennek a fele sem tréfa. Idegen, perverz alak a királyi hálószobában?!

– Őrség!!! Ide hozzám!

De az őrök semmit sem hallottak vagy láttak és eskü alatt állították, hogy a palota folyosóin senki nem járt éjszaka.

– Akkor csak a falon mászhatott fel! – állapította meg a királyfi és rögvest az ablaknál termett.

Igen, itt jutott be – szögezte le ellentmondást nem tűrően az egyik ablaknál, amit szemmel láthatóan felfeszítettek. Vagy nagyon ügyes volt, vagy varázslatot használt – fordult az őrparancsnokhoz. A tündérkommandó 5 perc múlva sorakozzon fel, a tolvaj után megyünk! Kerítse elő, jöjjön a vadász is! Meg kell találnunk a tettest!

– Igen, mert azokat a szexi fehérneműket még az Angi’s fehérnemű boltból rendeltem! Feltétlenül vissza kell kapnom! – parancsolta a királynő.

Egy tetőtől talpig zöld ruhában, hátán íjjal a vadász udvariasan segítene Deél Ősi Enikő szakaszparancsnoknak a lovára felülni, s közben majd felfalja a szemével. A lánynak viszont nem az esete. A vadász bámulja rajta a vékony selyemkabát alatt a kidomborodó melltartót és már nyúlna is a kerek popsijához, amit a lány a tőrével utasít vissza.

Időnként megvillanó fények az égen, vajon mi lehet? Egy irigy boszorkány feketében a tettes. Megirigyelte a szép bugyit vagy éppen tangát? Egyre megy. Nem elég szexis s kell neki? Húgának mindene van. Nem is neki kellenek az eltulajdonított darabok, hanem a szürke testvérnek. Mintha nem lenne elég ruhadarab a boszik birodalmában a nőknek.

A tolvaj egy fán tanyázott eddig és rágcsált. Csoda, hogy nem érezték meg odalent a parfüm illatát. Majd seprűnyélre pattan, s a levegőből a csapat felé lő egyet. Ő maga pedig még alig pár perc és a közeli hegyekben van. Légvonalban alig 25 kilométer.

Enikő máris kilő egy plazmanyilat a távolodó célpontra, de azt bűbáj védi, így nem tesz kárt benne a fénylő energia nyíl. A vadász persze, hogy a tündelány melltartójába és tökéletes alakjába szédül bele, mire pofon vágva segítik észhez térni. Lehet felébredni! A plazmaíj már ismét a hátán, de odamegy a férfihez és fenyegetőleg a két lába közé nyúl:
– Ha még egyszer így megbámulsz, ma pisiltél utoljára. Világos?

– Világos, világos…! 🙁

– Az arcomra egy puszit azért elfogadok.

A puszi közben a lány kigombolt felsőtesttel odasimítja derekához a melleit a férfi ámulatára, majd mivel leszállt az éj: vacsorába kezdenek.

Valahol messze. Messze-messze egy szikla páholyban. Értekezik a szürke és a fekete boszorkány. Édesapjuk korholja őket, hiba volt Tündérszép Ilonától elcsórni a szexi fehérneműket. És ha ebből komoly gond lesz? Ki vállalja a felelősséget? Ki viszi el a balhét?

Boszorkány szolga kér szót hozzájuk hasonlóan lebegve ebben a fura, gnóm szobrokkal teli teremben arcát eltakarva, de mennyei szép fehérneműben alatta: – Csak jelezni szeretném, hogy ezt a bájcsevely számonkérő beszélgetést más is hallja. Majd kezével mágia útján nyitva az ajtót, meglepett arc tekint rájuk. Mérgesen repülve zúg be nővéreihez s apjához a legifjabb nővér. Fehér boszorkány ez és elegáns palástja alatt fehér fehérnemű van kivételes szegélyezésekkel.

*     *     *

Lovaikat kikötötték, már mindenki alszik, az éj a paplanjuk.

Árgyélus meglepve látja, hogy a kommandóparancsnok a vadász mellett ébred a madarak trillázásával karöltve. A többi lánnyal felváltva adták az őrséget, de az éjszaka eseménytelenül telt el.
Enikő elegáns fehér nadrágját húzva, csókkal ébresztené az álomszuszék vadászt, aki nem mozdul. Halott!

A velük lévő manó szerint átok végzett vele, de ő sem látott semmit! Szerinte ezt egy boszorkány tette és ha nem csal az előérzete, azt is meg tudja mondani, hol lakozik ez a boszorka. A hegyekben él egy obszcén, rút boszorkány. Már egy ideje kipécézte magának Tündér Ilona szexi fehérneműit. Csak az alkalomra várt, hogy elemelje. Nem volt ő mindig ilyen, szintén tündérnek született, együtt nevelkedtek a királynővel. Játszottak, vetélkedtek. Ő biztatta fel a tündéreket, hogy menjenek el a Földre és lopjanak almát a király kertjéből, ahol először találkoztak Árgyélus királyfival.

Ez a lány mindenben jobb akart lenni. Mindenben le akarta győzni Szépilonka hercegnét, és ezért egyik nap elhatározta, hogy fekete mágiához folyamodik. Megátkozta, elvarázsolta, így került Tündér Ilona egy nádszálba. Árgyélus várta, várta, majd álmában jelent meg a lány és kért tőle segítséget. Ekkor indult el a királyfi a hosszú-hosszú útra, s találta meg végül tündérországot, ahol megtörte a varázst és kiszabadította szerelmét. A kis gonosz tündért pedig büntetésből száműzték a kastélyból, aki később a boszorkák közé keveredett. Ők tanították fekete mágiára, s maga is boszorkává vált. Tőle kell visszaszerezni.

Ő, mármint a manó meg tudja ezt oldani, de ahhoz szorosan ama hegy mellett kell haladniuk. Ott találják majd a boszik barlangját, ahol minden valószínűség szerint az alsóneműket őrzik. Nappal kell mindezt megtenni, mivel ők éjjel aktívak. Tehát ma vagy holnap. Esetleg egy másik alkalommal.

Messze vannak azok a hegyek, ha dombokon és úttalan csapásokon kell átvágni, félúton már a táltos paripák is kezdenek fáradni.
– Jaj, Istenem!

A koboldnál van egy kis varázsfű, abból ad a paripáknak. Újult erővel száguldanak vele tovább.

– Hát barátom. Ha csak addig (és ujjával maga előtt megcéloz egy csinos kis női ajak formájú hasadékot) kell mennünk, ahogyan mondtad nekem, azt az alig fél mérföldet kibírjuk már. És különben is, honnan szereztél varázsfüvet, ősz szakállú koboldom? – tudakolja Árgyélus.

– Egy varázslónál tanultam, dolgoztam évekig, amikor lejártak az inas éveim. Egy marék varázsfüvet kaptam a szolgálataimért cserébe.

– És a boszorkányokról honnan tudsz?

– A varázsló nem messze lakik a boszorkányok tanyájától. Azt is mondta, ezek csibészek. Óvatlanok, de csibészek.

Az elintézett vadász testét két tündérkommandós lány fehér lepelbe csavarja s viszik vissza a palotába.

A szürke boszorkány csak meglövögeti hőseinket és azok mellett csapódik is be mindegyik, míg fel nem kell töltődnie szájsugarának speciális boszorkány folyadékkal.

Pajzsot fel! – kiáltja Enikő, mire minden tündér előveszi a keszkenőjét, végigtörlik vele a lovaikat, mire azok egyszeriben ragyogó aranyszőrű paripákká változnak és egy áttetsző, szintén aranyszínű energiabuborék jelenik meg körülöttük, amelyekről immár lepattannak a lövedékek.

Megváltozik a szél a hegyet megérintve és a csapat mellett férfi boszorkányok repülnek csakhamar seprűiken, az élükön három bikinis tündér lány kommandóssal, akik a szárnyaikon haladnak. De ilyen gyorsan? Nem kis teljesítmény!

Mondják nekik a férfiak, segíteni jöttek. Látták a fekete madarat, azaz a tolvaj boszorkányt. Be tudtak surranni a hegybe és vissza van szerezve mindegyik ellopott fehérnemű. Most tegyék el, át is nyújtják nekik a levegőben. A boszorkány lányokat viszont meg kell büntetni. Cuki szívecskés paskolókat hoztak magukkal, ők is az Angi’s fehérnemű webshopból rendelték, azzal szívesen elnáspángolják a boszik fenekét.

A kommandós tündérek távolról zármágiával kiiktatják a bejáratot védő erőteret, de a csapatnak be kell mennie a férfi boszikkal a boszorkány asszonyok ajtóihoz. Azokat manuálisan becsukni az ellen előtt. Utána a tündér lányok azt távolról már mágikusan lezárják. Csak a tündérlányok nem merészkedhetnek a Boszorkányfészek közelébe!

Tehát a férfiak seprűiken elöl repülnek, ahonnan villám szórással tudják védeni hőseinket. Irány a hegy, innen alig hatvan másodpercre található célpontja. Nappal révén tangában mind a három boszika lány aluszik. Édes apuka úgyszintén, csak máshol! A fuvallatokat érzik, csak éppen denevérekre gyanakodnak, vagy… valami ilyesmire. Még szerencse, hogy a tündérlányok befújták magukat virágillatos kölnivízzel, így egyáltalán nem fognak gyanút. Meg se rebben a csábos szemük, amikor idegenek hatolnak a területükre. Horkannak esetleg s folytatják kényelembe helyezett alvásukat és akkor még a visszalopás tényéről sem tudnak, hiszen annak még hatvan perce sincsen.

A menetszélben csak aprókat bicsaklik néhány tündér férfi a seprűiken.

A tündérek amint kirepültek, megindítják a mantrát aranyos kis praclijaikkal és az pillanatok alatt lebénítja a boszorkány lányokat és apjukat. Előveszik a magukkal hozott rózsaszín plüss bilincseket és gondosan megbilincselik a csuklóikat és a bokáikat is. Mindegyik kap 12 ütést a paskolóval, majd rájuk zárják a boszorkány farok és orr formájú ajtókat.

Búcsú! Az egyik tünde lány igazít melltartóján. No igen, azt időnként birizgálni kell. Kapnak hőseink a tündérifjaktól még varázsfüvet.

– Lóra, mindenki pattanjon fel a hazaútra!

És… ez meg mi? Valami boszorkány varázslat elveszi a boszi férfiak segge alól a söprűiket? És akkor mi van? Gyorsan segítséget kell kérni, egy griffmadár száll alájuk, hogy a hátára vegye őket.
A tündérek megindulnak vissza a kastélyba, a griff pedig a hegy után az erdőn át a palotáig viszi a sikerrel járt küldöttséget.

Óriási az öröm. Megvannak a szexi fehérneműk! Csak azt nem érti Tündér Ilona, egy boszorkány az ő csúnyájával mit kezd egy falatka tangával? Na, mindegy!

A vadászt a tündér kommandósok egy ágyba fektetik, óvatosan meztelenre vetkőztetik – közben huncutul kacarásznak, – majd Tündérszép Ilona az élet vizéből egy cseppet csepegtet a szájába és egyet a sebére, amire még varázsfüvet és gyógyító köveket is tesz, majd szavalni kezd:

Rémisztő mélységben, sötét nemlét határán
bátor lelked keresem és meglelem,
hogy ne maradj a halálban búsan, árván.
Drágakövet gyűjtöttem neked,
ezzel hívlak életre, mert fontos vagy nekem,
ne lássalak halottként melletted állván.

E kristály begyógyítja a sebed,
bús sötétet oszlat el a szeretet,
életre kelsz újra, lelked testednek visszaadom,
s minden bűn, bűntelenség alól feloldozom.

A halál, mely a mélységes mélybe húzott,
enged tündérakaratomnak,
s szakadt életedet, mit a sors szétzúzott,
e csodavíz összefoltozza.

Kelj hát életre, célod még előtted,
hűséges, bátor, legkedvesebb vadász,
golyóidat el még nem lőtted,
hogy lengethesd kedved kemény zászlaját.

A sebei egy óra alatt begyógyulnak, amire máris magához tér.

*     *     *

Három nappal később.

Szolga ébred az ágyában valami suhanás félére. Iszonyat finom parfüm buké csapja meg az orrát és mialatt orra mozog a szexi illat irányába, ágyából kipattanva már ablaka előtt is a látvány! Fehér palástos boszorkány szexi fehérneműben és egészen szép kalap. Kismacska a seprűje végén, ki nyávog, nyalja a száját és még csokornyakkendő is a pici nyakán!

Seprű le a szobába és a boszorkány asszony mélységesen szégyelli, mit az egyik nővére tett. És bocsánatkérés szándékával érkezett. Ajándékot is hozott, fehérnemű vásárlási utalványt az Angi’s fehérnemű boltba.

Ezt megbeszéli még az asszony Árgyélus királyfival és Tündérszép Ilonával is, majd mivel a férfinak nincsen ellenére, pirkadatig cseverésznek az ágyon. Napfelkeltekor a boszorkánynak veszélyes mindenfajta környék!

 

Baja, 2019. július

Értékeld az oldalt!
Secured By miniOrange